Book et møde

Dette er kun èn mulighed – ud af utallige muligheder . Kun fantasien sætter grænser !!

Ønsker du at høre om mulighederne for at lave et terapirum på din arbejdsplads , kan du booke et møde med vores konsulent . Han vil så aftale tid og sted med dig og på dette møde vil han fortælle om vores koncept . Han vil indsamle oplysninger om det rum , som du påtænker at bruge til formålet . Har du ikke et egnet rum , kan vi også tilbyde at bygge dette . Konsulenten vil også snakke ” temaer ” med dig og ud fra de oplysninger som bliver indsamlet på dette møde , vil han udarbejde et tilbud til dig / din arbejdsplads , som så danner grundlag for et opfølgende møde .

Inden du booker mødet , bør du have følgende ting i tankerne :

Et konsulentbesøg med layout koster kr. 2.000 inkl. moms , og beløbet modregnes i entreprisen , hvis projektet senere gennemføres .

Book dit møde nu :

Udfyld formularen herunder og vi er et skridt nærmere et spændende møde hos dig / din arbejdsplads !!

Vores konsulent medbringer selvfølgelig alt relevant materiale m.m. til mødet , således at der kan informeres til både en lille samling personer og en stor samling personer på din arbejdsplads . Han vil kunne fremvise forskellige temaer – og han vil kunne rådgive omkring den bedste størrelse på det rummet der skal anvendes . Han vil også kunne give en pris på et ” standard rum ” … men i sidste ende er det jo dit tema og dit rum der er vigtigst !!

Dette er bare en afstand !!